Utilizarea tabelelor în limbajul HTML Public

Utilizarea tabelelor în limbajul HTML

Marc Roxana Maria & Iosif Denisa Adriana
Course by Marc Roxana Maria & Iosif Denisa Adriana, updated more than 1 year ago Contributors

Description

Această lecție se adresează elevilor de clasa a IX-a de la Liceului Teoretic "Onisifor Ghibu" Sibiu, care vor participa la ora de Tehnologia Informației și a Comunicațiilor. În cadrul acestei lecții vom prezenta utilitatea tabelelor în cadrul unei pagini web. Tabelele sunt foarte importante pentru realizarea unei astfel de pagini. Cu ajutorul lor, putem controla mult mai bine elementele din cadrul paginilor.

Module Information

No tags specified
PROIECT DE TEHNOLOGIE DIDACTICĂ   Disciplina: Tehnologia Informației și a Comunicațiilor Unitatea de învățare: Pagini HTML Tema: Utilizarea tabelelor în limbajul HTML Tipul lecției: Mixtă ( însușiri de noi cunoștințe și consolidare deprinderi și priceperi) Clasa: a IX-a  Profesor coordonator: Avram Monica Locul de desfășurare: Mediul online Timpul lecției: 50 minute    COMPETENȚE SPECIFICE: Utilizarea tabelelor într-o pagină web Aplicarea diferitelor modalități de formatare a tabelelor    OBIECTIVE OPERAȚIONALE: O1. Să utilizeze etichetele de HTML pentru crearea de tabele O2. Să realizeze aranjarea în pagină al unui tabel, respecând criteriile date O3.Utilizarea atributelor și legătura acestora cu etichetele O4. Aplicarea  metodelor de formatare a tabelelor    STRATEGII DIDACTICE:          Principii didactice: principiul participării și învățării active principiul legării teoriei de practică principiul conexiunii inverse (feedback-ului)          Metode de învățământ: metode de comunicare orală: conversație euristică, expunerea, problematizarea metode de acțiune: învățare prin descoperire          Forme de organizare a activității instructive: activitate independentă activitate frontală          Resurse materiale: PC cu conexiune la internet fișă independentă de lucru transmisă în mediul online          Metode de evaluare: aplicarea unui quizz cu itemi de completare, itemi cu răspuns scurt  rezolvarea unei aplicații
Show less
No tags specified

Context

Prin intermediul acestor flashcards, se vor actualiza cunoștințele învățate în lecțiile anterioare. Elevul trebuie să selecteze unul din semnele de sub întrebare (dacă cunoaște răspunsul la întrebare, va alege "LIKE", în caz contrar "DISLIKE").
Show less
No tags specified

Context

Ca suport de curs se poate viziona acest tutorial în care se oferă explicații referitoare la crearea tabelelor în paginile HTML.
Show less
No tags specified

Context

La finalul lecției fiecare elev trebuie să parcurgă acest test care conține 8 întrebări despre utilizarea tabelelor în paginile HTML.
Show less
Show full summary Hide full summary