Music

Nozomi Lama Imozon
Course by Nozomi Lama Imozon, updated more than 1 year ago Contributors

Description

Here, we're gonna have a review of the Music's History.

Module Information

No tags specified
·És del S. XVIII. Començà a l'any 1750 (amb la mort de Bach) i acabà a l'any 1827 (amb la mort de Bethoveen). ·Les monarquies absolutes envoltades de luxe desapareixen amb la Revolució Francesa (1789) i posen fi a l'abús del poder. ·La burgesia pren molta força i promou un gran moviment cultural i progressiu. ·La Il·lustració és un moviment cultural que promou els ideals d'igualtat i benestar per a tothom a través de l'educació i el coneixement. ·La resta d'arts d'aquest període s'anomena neoclàssic, perquè volia tornar als ideals clàssics de l'antiga Grècia i Roma.
Show less
No tags specified
·Elimina el baix continu. ·Evita la complexitat contrapuntística. ·Busca una música elegant, senzilla i natural. ·Predomina un text regular (compassos equitatius) [té una simetria]. ·La música està dirigida a un públic més ampli.
Show less
No tags specified
·La importància de la música instrumental anima als compositors a seguir component. ·Trobem nous instruments com el piano i el clarinet. ·Director d'orquestra: a causa de les complexes composicions. Normalment el propi compositor feia el paper de director. ·Compositors músics per a orquestra: ÒPERA, SIMFONIES i CONCERTS. ·S'interpreten als palaus i a les sales de concert. ·Als salons triomfa la música de cambra, interpretada per petites formacions: quartet, quintet i trio.                  FORMACIONS INSTRUMENTALS ·Les agrupacions més habituals són:    ·Les orquestres simfòniques que interpreten:       -concerts per a instrument solista i orquestra (3 moviments).       - Simfonies: La seva estructura és de 4 moviments:          ALLEGRO: Forma sonata (el més ràpid).          ADAGIO: Forma sonata, binària, ternària o variacions (el més lent).          MINUETO SCHERZO: Forma ternària (velocitat mitjana).          ALLEGRO: Forma rondó [té el mateix tema], sonata o variacions.                                                                                                                                        *FORMA TERNÀRIA: Que té 3 temes (ABC).                  FORMES INTRUMENTALS ·Els grups de cambra que interpreten: trios, quartets, quintets. ·.
Show less
Show full summary Hide full summary