Ortografia: teràpia de xoc

Description

2º de ESO Llengua Catalana de 2n d'ESO Flashcards on Ortografia: teràpia de xoc, created by Miquel Navas on 23/01/2021.
Miquel Navas
Flashcards by Miquel Navas, updated more than 1 year ago
Miquel Navas
Created by Miquel Navas over 3 years ago
66
0

Resource summary

Question Answer
SI NO o SINÓ No ha vingut la Paula, _____ la Marta. _____ entrenes millor, no jugaràs! No ha vingut la Paula, SINÓ la Marta. SI NO entrenes millor, no jugaràs!
SI NO o SINÓ Cauràs _____ vas alerta! Això no eren canelons, ______ lasanya. Cauràs SI NO vas alerta! Això no eren canelons, SINÓ lasanya.
PER QUÈ o PERQUÈ No sé _____ no vols acabar la carrera. Vull anar _____ sí. Em pots dir _____ serveix l'aparell? Vinc _____ em solucionis el problema. No sé PER QUÈ no vols acabar la carrera. Vull anar PERQUÈ sí. Em pots dir PER QUÈ serveix l'aparell? Vinc PERQUÈ em solucionis el problema.
PER QUÈ o PERQUÈ Digues _____ ho vas fer! Aniré _____ em torni els diners. Vull saber el _____ de la teva broma. _____ ho hem de fer així? Digues PER QUÈ ho vas fer! Aniré PERQUÈ em torni els diners. Vull saber el PERQUÈ de la teva broma. PER QUÈ ho hem de fer així?
CORREGEIX L'ORACIÓ, SI CAL Des de que va sortir, és feliç! Paga abans de que s'acabi el mes. Els amenaçà amb que els castigaria. Abans de que surtis, truca'm! DES QUE va sortir, és feliç! Paga ABANS QUE s'acabi el mes. Els amenaçà QUE els castigaria. ABANS QUE surtis, truca'm!
CORREGEIX L'ORACIÓ, SI CAL Hi havien centenars de persones. Si no ho duus cerveses, no n'hi hauran. Ja hi han arribat, al cim? Hi HAVIA centenars de persones. Si no ho duus cerveses, no n'hi HAURÀ. Ja hi han arribat, al cim?: CORRECTA
Show full summary Hide full summary

Similar

Sintagmes
Miquel Navas
ORTOGRAFIA DE LA S EN VALENCIÀ
Eva Puertes
Projecte Tècnic
Joan Valero
Unidad 2
Olga Rivera
la democracia Española y la Unión Europea
manuela concha
Tema 6. Ortografia Catalana.
Lidia Gazquez
U czy ó? Jaką literę wstawić?
hbasaj
Como acentuar as principais sílabas
Diego Alves
Josep Vallverdú
JOSEP ANDREU CASASOLA
Gràfiques MRU i MRUA
JORDI SOLER LINARES