3_FERRAMENTES DE CARAGOLAR I D'UNIÓ

Description

fitxes ferramentes tecnologia. Ferramentes de caragolar i d'unió
María Tirado
Flashcards by María Tirado, updated more than 1 year ago More Less
María Tirado
Created by María Tirado over 8 years ago
María Tirado
Copied by María Tirado over 8 years ago
484
1

Resource summary

Question Answer
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE CARAGOLAR NOM: TORNAVÍS DE PUNTA PLANA FUNCIÓ: S'utilitza per a enroscar i descargolar cargols de cap pla.
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE CARAGOLAR NOM: TORNAVÍS DE PUNTA D'ESTRELLA O PHILIPS FUNCIÓ: S'utilitza per a enroscar i descaragolar cargols de cap estrellat.
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE CARAGOLAR NOM: CLAUS FIXES FUNCIÓ: S’usen per a ajustar i afluixar femelles i caragols hexagonals. Tenen diferents grandàries i es distingeixen per les mides.
FAMÍLIA: FERRAMENTES DE CARAGOLAR NOM: CLAU ANGLESA FUNCIÓ: S’usen per a ajustar i afluixar femelles i caragols hexagonal.s. Amb boca constituïda per una part fixa i l’altra ajustable.
FAMÍLIA: FERRAMENTES D'UNIÓ NOM: SOLDADOR FUNCIÓ: Te una punta de coure que es calfa i fon l’estany i fa possible que s’unisca amb el coure dels circuits.
FAMÍLIA: FERRAMENTES D'UNIÓ NOM: PISTOLA D'ENCOLAR FUNCIÓ: Fa unions ràpides, encara que de poca resistència. Fon plàstic que serveix per a unir dues peces de fusta o altres materials.
FAMÍLIA: FERRAMENTES D'UNIÓ NOM: CLAUS FUNCIÓ: Peça de metall, de gruix i llargària variables, punxeguda en un extrem i amb una cabota a l’altre, i que , feta entrar a cops de martell, serveix per unir dues peces.
FAMÍLIA: FERRAMENTES D'UNIÓ NOM: CARAGOLS I FEMELLES FUNCIÓ: S'utilitzen per a unir peces CARAGOL (consta d'una vareta roscada i d'un cap redó, cilíndric o hexagonal.) FEMELLA (peça amb un forat roscat que s’acobla al cargol i que es fa servir per fer unions desmuntables que han de suportar grans esforços)
Show full summary Hide full summary

Similar

Test Diagnóstico de Informática Básica
victorlobato2009
TECNOLOGÍA TAREA
Denisse Alcalá P
Materiales de construccion
Diana Woolfolk
INSTRUMENTOS DE MEDIDAS Y SIMBOLOGÍA ELECTRICA - VOLTAJE.
Teresa Villa
Leyes de Kirchhoff (Voltaje y corriente)
dianamardp
DISPOSITIVOS DE ALMACENAMIENTO
Esteban Bravo3B
tema 6 : ELECTRÓNICA
alejandrauscola
20 preguntas sobre sistemas operativos
esmeraldameza100
codigos QR
Cristina Padilla
Curso Basico De Android
manrongel
Historia de la Ingeniería
Camila González